"Bili smo bolji od Travnika, u revanšu tražimo svoju šansu"

Seid Zukić za SportSport.ba

"Bili smo bolji od Travnika, u revanšu tražimo svoju šansu"

S. Mlaćo

Nogometaši Orašja i Travnika remizirali su jučer u prvom duelu 1/16 Kup-a BiH remizirali (1:1), a popularne Labudove sa Save u vodstvo je doveo Seid Zukić, prvi strijelac ovog tima u Prvoj ligi Federacije sa šest pogodaka.

Travnik se ipak uspio vratiti i postići izjednačujući pogodak pred sami kraj susreta, pa su šanse prije revanša na Piroti 50-50.

"Ovim remijem sigurno da Travnik može biti zadovoljan. Mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobjedu. Sada idemo tražiti svoju šansu u Travniku, a znamo da neće biti lako. Ako ispravimo greške koje smo pravili u ovoj utakmici i mislim da možemo ostvariti povoljan rezultat i prolaz dalje", ističe Seid Zukić, prvotimac Orašja.

U prošlom kolu Prve lige Federacije Orašani su pomalo iznenađujuće remizirali sa Bosna Semom (0:0), a sada će snage odmjeriti sa još jednom Bosnom, ovaj put visočkom.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Protiv Bosna Seme dobru igru nismo uspjeli krunisati golovima. Sada nam slijedi teško gostovanje u Visokom, koje sigurno neće biti lako, ali mi smo ekipa koja teži da igra i u gostima, tako da se idemo nadigravati u Visokom i nadam se povoljnom rezultatu", dodao je Zukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi