Adi Mulaosmanović nakon utakmice

"Bili smo bolji u svim segmentima igre"

Treneri kadeta Željezničara i Veleža govorili su o utakmici, te ambicijama u nastavku sezone.

"Mogu da kažem da sam zadovoljan s tim što smo pobijedili. Jest da je to bilo u finišu utakmice. Mislim da smo tokom čitave igre bili bolji, imali posjed lopte, bili dominantni. Nadigrali smo ih u svim segmentima fudbalske igre. Jest da je gol došao pred sam kraj, ali mislim da je to bilo sasvim zasluženo", rekao je trener kadeta Želje Adi Mulaosmanović, dodavši:

 "Pa naravno, mi u FK Željezničar uvijek imamo ambicije da smo u vrhu tabele. Sad je bitno to da se djeca razvijaju, i ako dođe ta titula dobrodošla je, a ako ne dođe nama je najbitnije da djecu izbacujemo prema juniorima i prvom timu."

 Trener Veleža Mustafa Taslidža je kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

 "Pa ništa, desila se kardinalna greška našeg golmana. Tu ništa ne možete, u par minuta dva gola, i stizanje rezultata nije imalo nikakvog smisla."

 "Danas smo mi išli na megdan, Željo je ipak kvalitetna ekipa. Od tri šuta, dva su ušla. Ići ćemo na svaku utakmicu da dobijemo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.