Bilino polje još modernije u kvalifikacijama za EP

Bilino polje još modernije u kvalifikacijama za EP

O. Lekić

Šef odjela za razvoj nacionalnih asocijacija Thierry Favre boravio je u posjetu NS/FS BiH. Cilj posjete je razmatranje mogućnosti investiranja UEFA u stadion „Bilino polje“ u Zenici radi stvaranja što povoljnijih uslova za odigravanje utakmica u kvalifikacijama za EURO 2016.

Nakon operativnog sastanka u NS/FS BiH, Favre je posjetio stadion „Bilino polje“ i prisustvovao je meču polufinala Kup-a BiH Čelik-Široki Brijeg.

Poslije ove posjete UEFA će odlučiti o ulaganju sredstava, a kako sada stvari stoje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Zmajevi će dočekati na još modernijem Bilinom polju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.