"Bio bih zadovoljan i s remijem, iako priželjkujem pobjedu"

Lončar pred gostovanje na Koševu

"Bio bih zadovoljan i s remijem, iako priželjkujem pobjedu"

M. Maksimović

Fudbaleri Širokog odradili su danas pred polazak za Sarajevo posljednji trening pred sutrašnji finalni meč Kupa BiH. 

Stjepan Lončar javio se iz autobusa, poželjevši pozitivan rezultat na Koševu. Na pitanje šta smatra pozitivnim rezultatom, odgovorio je:

“Sve osim poraza. Želimo pobijediti, a ja ne bih bio nezadovoljan ni s remijem. Šef je ponovo do detalja izanalizirao protivnika i dobro znamo šta nas sutra očekuje. Pokušat ćemo primjeniti recept s Grbavice gdje smo glatko došli do pobjede nad Željezničarom. Postavit ćemo se čvrsto, taktički ćemo nastojati  da odigramo kvalitetno, te nastojati pobijediti”, izjavio je Lončar.

Put Sarajeva nisu krenuli Dino Ćorić, Matej Sivrić i kapiten Wagner Santos Lago. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi