Bivši Borčev dvojac na meti Kozare

Malbašić i Škorić na radaru crveno-bijelih

Bivši Borčev dvojac na meti Kozare

D. Vejo

Kozaru je ove zime napustio Mile Popović, a kao potencijalne akvizicije u redovima Gradiščanaca spominju se doskorašnji fudbaleri banjalučkog Borca Aleksandar Malbašić i Ognjen Škorić.

Naime, nakon što su se razišli sa Banjalučanima ove zime, pomenuti dvojac našao se na radaru mnogih klubova koji su u njima vidjeli potencijalna pojačanja, ali najkonkretniji po pitanju dovođenja istih jeste Kozara.

Malbašić igra na poziciji krilnog napadača te je želja rukovodstva tima iz grada na Savi, dok je Škorić veznjak te je također pod budnim okom čelnika crveno-bijelih.

I jedan i drugi, imaju iskustva igranja u Prvoj ligi Republike Srpske ali im ni inostrano iskustvo nije nepoznanica.

Kroz nekoliko dana, biti će poznati hoće li novi čelnici uspjeti da se dogovore sa pomenutim fudbalerima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti