Bez pritiska pred prvu utakmicu u 2015. godini

Bivši i sadašnji kapiten predvodili Zmajeve u šetnji ulicama

Do prve utakmice fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u 2015. godini i duela s Andorom ostalo je nešto više od osam sati.

Tokom podneva većina bh. reprezentativaca šetala je ulicama glavnom grada Andore.

Zmajevi su u manjim grupama “protezali noge”, a bili su raspoloženi i za slikanje, kako sa našim navijačima, tako i slučajnim prolaznim koji su lako prepoznavali Edina Džeku, Miralema Pjanića i ostale vedete iz našeg nacionalnog tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

U taboru naše najbolje fudbalske selekcije vlada odlično raspoloženje pred prvu utakmicu nakon katastrofe u Izraelu i promjene na selektorskoj poziciji na kojoj je Mehmed Baždarević naslijedio Safeta Sušića, a svi se nadaju prvoj “trici” Zmajeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.