Bivši igrači Želje i Sarajeva pojačali Krupu

Sadiković i Čomor u FK Krupa

Bivši igrači Želje i Sarajeva pojačali Krupu

M. Šljivak

Enis Sadiković i Denis Čomor novi su igrači Krupe, potvrđeno je za SportSport.ba iz ovog kluba.

Novi premijerligaš ima velike planove za prvu sezonu u društvu najboljih timova Bosne i Hercegovine i s nekoliko novih imena će početi prvenstvo.

Ambiciozna uprava ovog kluba danas je dogovorila dolazak dvojice novih fudbalera. Radi se o doskorašnjem veznjaku FK Željezničar Enisu Sadikoviću, te defanzivcu Denisu Čomoru, nekadašnjem igraču Slavije, Olimpica i Sarajeva u kojem je i počeo karijeru.

Sadiković je nedavno raskinuo ugovor sa Željezničarom. Novi trener Miloš Kostić nije računao na njegove usluge, a Krupa je bila najbrža, te je angažovala ovog 26-godišnjeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čomor je protekle sezone za ekipu Slavije odigrao 24 utakmice u Premijer ligi, a Sadiković je nastupio u 14 susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti