Bjelica na Otoci, Čuić u Prijedoru, Bureković u Mostaru

Službena lica u 28. kolu

Bjelica na Otoci, Čuić u Prijedoru, Bureković u Mostaru

Svi mečevi 28. kola BHT Premijer lige BiH na programu su u subotu od 17 sati. BHT 1 u kombinovanom direktnom prijenosu prikazat će mečeve iz Mostara, Prijedora i Bijeljine. 

U Mostaru će derbi kola igrati stari rivali Velež i Željezničar, a utakmicu će suditi Muamer Bureković iz Zenice. Lokalni derbi Mladosti i Radnika povjeren je Irfanu Peljti iz Sarajeva, dok će arbitar derbija začelja u Prijedoru između Rudara i Travnika biti Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.

Borac će na Gradskom stadionu dočekati Zviejzdu, a pomenuti meč sudit će Goran Paradžik iz Ljubuškog. Pravdu na Koševu na utakmici Sarajeva i Viteza dijelit će Danijel Pajić iz Bijeljine, dok je utakmica na Bilinom polju između Čelika i Slavije povjerena Ognjenu Valjiću. Pomenuti meč uživo će prenositi Arena Sport.

Adis Mulahasanović iz Sarajeva pravdu će dijeliti u Trebinju na utakmici Leotara i Širokog Brijega. Drugi derbi kola između Olimpica i Zrinjskog na stadionu Otoka povjeren je Vladimiru Bjelici iz Istočnog Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti