Blagojević: Nemamo šta izgubiti na Tušnju

Trener Drine pred meč sa Slobodom

Blagojević: Nemamo šta izgubiti na Tušnju

M. Jakovljević

U subotu se u okviru 27. kola Premijer lige u Tuzli sastaju Sloboda i Drina.

Kako kažu u taboru Zvorničana, na Tušnju nemaju šta izgubiti, već eventualnim iznenađenjem samo mogu profitirati. 

"O Tuzlacima je sve rečeno. Bore se za titulu prvaka sa Zrinjskim, plasirali su se u finale kupa BiH i čak postoje realni izgledi da osvoje oba trofeja. Trener Musemić ima zaista moćan tim. Oni se veliki favoriti i protiv nas, ali mi na ovoj utakmici nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti", rekao je trener Dine Cvijetin Blagojević, koji je potom dodao:

"Igrat ćemo našu igru kao i protiv svakog rivala i pokušati da se nadigravamo.  Možda će Sloboda imati slab dan, kao i mi u prošlom kolu protiv Mladosti, pa možda bude i iznenađenje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Blagojević je stasao i stekao afirmaciju kao igrač upravo u Slobodi a kasnije je igrao u Crvenoj Zvijezdi i još nekim evropskim klubovima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi