Rođeni gost u Zenici

Blagojević: Otvorenom igrom do trijumfa nad Vitezom

Velež je u minulom kolu došao do zaslužene pobjede nad Travnikom, a igrač odluke na pomenutom meču bio je novajlija Jovan Blagojević. 

„Do sad smo napravili dobre rezultate, vezali smo tri pobjede i napravili dobru uvertiru za Vitez. Vitez je kvalitetan protivnik i sigurno da neće biti lako,“ kazao je Blagojević, te dodao:

„Znamo da su dobri i čvrsti. Mi ćemo igrati otvoreno i pokušati osvojiti tri boda.“

U Mostaru još uvijek nisu digli ruke od Evrope do koje se može u slučaju da se sustigne Sarajevo na četvrtoj poziciji.

„Malo je utakmica do kraj ai teško ćemo do tog cilja, ali se ne predajemo. Učinit ćemo sve što je u našoj moći da uspijemo.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Blagojević ističe da je lijepo primljen u Mostaru, odnosno da nema velike razlike između klupskog fudbala u Srbiji gdje je prethodno igrao i u BiH.

„Sve je to tu negdje, približno. Igrao sam drugi rang Srbije i možda se taktički zrelije igra u Premijer ligi. Jelen Super ligu nisam igrao, ali znam da je kvalitet tu negdje. U Mostaru mi je lijepo, grad mi se sviđa, a saigrači u Veležu su me super primili,“ kazao je Blagojević na kraju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.