Blažević nakon GOŠK-a

Blažević: Nisam se nadao čudu u Čapljini

Prvo poluvrijeme utakmice Slobode i GOŠK-a nije bilo za gledaoce tankih živaca ili za srčabe bolesnike. Sloboda je ponovo imala terensku inicijativu, ali otpor gostiju je ponovo slomljen u drugom dijelu. 

U vrijeme kada se na Tušnju doznalo za vodstvo Jedinstva u Čapljini nedugo potom je uslijedio hladan tuš. Gol za goste i poravnanje postigao je Malčić. 

Crveno-crni su zvižducima ispraćeni u svlačionicu, a drugi dio otvorili su furiozno. Za sedam minuta imali su ovjerenu pobjedu, a golove su pored Krpićevog iz prvog dijela postizali u dva navrata J. Mujkić, Redžepi i opet Krpić.

„Mlada smo ekipa koja mora shvatiti da se u prvoj minuti susreta može dogoditi nešto fatalno. Ipak, odigrali smo drugi dio veoma dobro i zasluženo slavili“, kaže Miroslav Blažević.

Na Tušnju se osluškivao rezultat iz Čapljine. Jedinstvo je, kao i Sloboda, slavilo minimalnu pobjedu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Nisam se nadao čudu. Bitno je da mi pobjeđujemo, a Jedinstvo će se negdje potskliznuti“, kaže Ćiro. 

U narednom kolu Sloboda ide u Banoviće, a Jedinstvo dolazi u Gračanicu. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.