"Bod iz Gabele vrijedit će samo ako pobijedimo Budućnost"

Mirza Čejvanović, fudbaler Radničkog

"Bod iz Gabele vrijedit će samo ako pobijedimo Budućnost"

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca predvođeni trenerom Darkom Vojvodićem, već šest utakmica zaredom ne znaju za pobjedu. 

U neizvjesnoj borbi za opstanak, Lukavčani nakon remija u Gabeli (0:0) zauzimaju 11. poziciju koja im obećava igranje prvoligaškog nogometa i naredne sezone.

„Ovaj bod nam je dobro došao, jer smo dosta oslabljeni otputovali u Gabelu. Sada nam slijedi najbitnija utakmica protiv Budućnosti iz Banovića i ako pobijedimo, tek onda će ovaj bod doći do izražaja“, kazao je za SportSport.ba defanzivac Radničkog Mirza Čejvanović.

Do kraja sezone u Prvoj ligi Federacije BiH ostalo je još sedam kola, a Čejvanović vjeruje da će njegov tim izboriti opstanak u ligi.

„Što se tiče opstanka u ligi, mislim da to neće doći u pitanje. Imamo dobru ekipu, a i sam Radnički kao klub, pa i navijači, zaslužuju da i naredne sezone igramo u ovom rangu“, dodao je ovaj 29-godišnji fudbaler koji je prošle sezone nosio dres tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije