Matijas Pejić najavio meč protiv Travnika:

"Bod sa Koševa vrijednost će imati samo u slučaju trijumfa"

Matijas Pejić igrao je zapaženu ulogu u timu Veleža na nedavnom susretu protiv Sarajeva u kojemu je Velež uspio osvojiti važan bod. 

Dobar rezultat pravu vrijednost dobit će samo u slučaju da Rođeni sutra na domaćem terenu poraze Travnik. Tako razmišlja i Pejić.

„Bod osvojen na Koševu pravu vrijednost dobit će samo u slučaju da sutra pobijedimo Travnik. Spremni smo i idemo na pobjedu, kao uostalom i na svakoj utakmici,“ kazao je Pejić, dodavši:

„Travnik je neugodan protivnik koji će ovdje doći sa ciljem da izbjegne poraz. Imaju kvalitetan tim sa iskusnim Dudićem, našim nekadašnjim saigračem Jusufbašićem i mladim Dudićem. Ovdje će se sigurno braniti, ali ja se nadam novoj pobjedi Veleža.“

Nedim Jusufbegović zbog povrede ne može računati na Samira Merzića, dok zbog crvenog kartona neće nastupiti Darko Maletić. U tim se nakon kraće pauze vraća Admir Vladavić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.