Bodiroga i Ostojić u Radniku

Umjesto Mladosti otišli u Radnik

Bodiroga i Ostojić u Radniku

M. Šljivak

Iako se činilo da će golman Boriša Bodiroga i defanzivac Radnika Stanko Ostojić pristupiti Mladosti iz Velike Obarske, ova dva igrača obavezala su se na vjernost Radniku. 

Bodiroga je u Bijeljinu došao iz Rudar Prijedora, a Ostojić je samo produžio vjernost klubu.

"Bilo je kontakata sa ljudima iz Mladosti, ali sam nakon dužeg razmišljanja odlučio da prihvatim ponudu Radnika i vjerujem da nisam pogriješio", smatra golman Boriša Bodiroga.

Stanko Ostojić će i sljedeće sezone nositi kapitensku traku. Ovom igraču istekao je ugovor sa Radnikom i bio je vrlo blizu dresa Mladosti, ali je onda prelomio i ostao u Bijeljini na Gradskom stadionu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.