Bogdanović pred duel sa Sarajevo

Bogdanović: Nismo bez šansi na Koševu

Revanš susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine odigraće u srijedu na Koševu veliki rivali Sarajevo i Željezničar.

Bordo tim pred revanš ima veće šanse za prolaz, s obzirom na to da su postigli gol na Grbavici (1:1). Ipak, štoper Plavih Jasmin Bogdanović vjeruje da Željezničar ima realne šanse za prolaz dalje. 

"Čeka nas teška utakmica na Koševu. Bez obzira što je Sarajevo postiglo gol na našem terenu, mislim da imam realne šanse da prođemo dalje. Biće jako teška utakmica, ali je sve na nama. Nadam se da će biti ponovo jako dobra atmosfera i dosta navijača", ističe Bogdanović, te dodaje:

"Željezničar tradicionalno dobro igra na Koševu. Mislim da ako budemo pravi da možemo izboriti prolazak. Mislim da nismo bez šanse".

Željo je u prošlom kolu deklasiran na Grbavici od Širokog rezultatom 3:0. Poraz boli, ali Plavi žele što prije zaboraviti poraz.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Trebamo što prije zaboraviti poraz od Širokog. Moramo što prije zaboraviti to i nastaviti dalje", rekao je Bogdanović, koji ističe da su Velkoski i Bilbija jako opasni protivnici..

"Velkoski je dobar, Bilbija je jako opasan. Međutim, ko god bude igrao mislim da će dati sve od sebe da napravimo pozitivan rezultat", dodao je Bogdanović..

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.