Stoper Željezničara

Bogdanović: Protiv Ferencvarosa može i mora bolje

Fudbaleri Željezničara su i u revanš utakmici 1. pretkola Europa lige upisali pobjedu protiv malteškog Balzana. Vicešampion Bosne i Hercegovine ovoga puta slavio je sa minimalnih 1:0, a odbrana Plavih ponovo je ostala nesavladana.

"Najteže su ove dobivene utakmice. Mi smo trebali samo da ovjerimo prolaz. Odigrali smo dva različita poluvremena. Prvo koje je bilo mnogo lošije, dok je igra u drugom dijelu nakon postignutog gola bila već puno bolja", rekao je stoper Željezničara Jasmin Bogdanović, te se osvrnuo već na duel sa narednim protivnikom, mađarskim Ferencvarosem:

"Smatram da protiv Ferencvarosa možemo i moramo bolje. Njih smo već gledali i svakako da su oni favoriti, ali mi ćemo gledati da se predstavimo u što boljem svjetlu".

Napad Balzana je u utakmici na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" imao neke konkretnije prilike u odnosu na prvi susret na Malti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Istina je da su bili nešto konkretniji u napadu i da su imali više šansi, ali uspjeli smo tome odgovoriti na pravi način", istakao je defanzivac Plavih na kraju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.