Bogdanović se bori za ugovor u Dinamu iz Minska
Dinamo Minsk

Nakon razlaza sa Željezničarom

Bogdanović se bori za ugovor u Dinamu iz Minska

Bh. internacionalac Jasmin Bogdanović nalazi se u Bjelorusiji gdje trenira sa igračima Dinama iz Minska. 

Bogdanović je sredinom maja raskinuo ugovor sa Željezničarom i kao slobodan igrač u potrazi je za novim poslodavcem, a ukoliko se stvari poslože onako kako očekuje, mogao bi potpisati ugovor sa trofejnim bjeloruskim klubom. 

Korpulentni defanzivac se već neko vrijeme nalazi u Bjelorusiji na probnom radu i kroz treninge i kontrolne utakmice će se pokušati izboriti za ugovor.

Inače, Bogdanović je pored Željezničara u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri još igrao za Zvijezdu, Slogu Doboj, Croatiu Sesvete, Novalju, Rudeš, Maksimir i Zagreb. Bio je i juniorski reprezentativac naše zemlje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi