Bogićević: Olimpik je dobar, ali ne i nepobjediv

Defanzivac Zvijezde 09

Bogićević: Olimpik je dobar, ali ne i nepobjediv

Fudbaleri Zvijezde 09 u dvomeču četvrtfinala Kupa BiH za protivnika će imati sarajevski Olimpik.

Defanzivac tima iz okolice Bijeljine Duško Bogićević zadovoljan je ishodom žrijeba i vjeruje da njegov tim sa realnim šansama za prolaz u polufinale ulazi u dvomeč protiv Olimpika. 

"Kada se u obzir uzmu svi protivnici koje smo mogli dobiti moramo biti zadovoljni činjenicom da ćemo igrati protiv Olimpika. Oni su svakako dobar, ali ne i nepobjediv rival, a ukoliko mi budemo odigrali onako kako možemo u oba susreta, bićemo blizu plasmana u polufinale Kupa BiH. Prije ovog dvomeča moramo da u prvenstvu odradimo preostale susrete kako treba i da zimsku pauzu dočekamo u dobrom raspoloženju", kazao je Bogićević za klupski sajt.

Prvi meč igra se na Otoci 22. novembra, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Etno selu Stanišići. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi