Iskusni defanzivac pred Široki Brijeg

Bogičević: Ovdje je pritisak od prvog dana, ne prvog kola

S. Mlaćo

Na današnjem treningu FK Željezničar medijima se obratio iskusni defanzivac Plavih Jadranko Bogičević koji je govorio o očekivanjima od meča sa Širokim Brijegom koji se igra u subotu.

"Želje su jedno, a očekivanja drugo. Široki Brijeg se pokazao kao neugodan protivnik prošle sezone, kod kuće ali i u gostima. Mi želimo da nastavimo pobjedonosni niz, a onim su nam uvijek težak protivnik. Očekujem tešku utakmicu, a na nama je da dadnemo 100 posto od sebe", jasan je bio iskusni nogometaš.

O svojim nastupima ove sezone nije želio prosuđivati.

"Ne bih da pričam o vlastitoj formi, neka o tome pričaju oni koji su relevantni po tom pitanju. Svejedno je ko će igrati, svi smo tu radi kolektiva", kaže Bogičević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na pitanje da li na njemu i saigračima pritisak od početka nove sezone, prvotimac Želje kaže.

"Ovdje pritisak nije od prvog kola. Ja sam debitovao prije osam godina za Želju i od prvog dana je pritisak. Ko se ne može nositi sa pritiskom nije mu mjesto ovdje, a pobjeda u derbiju nam je pomogla i dala vjetar u leđa", jasan je bio Bogičević.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi