Bojan Regoje napustio Čelik

Iskusni defanzivac u potrazi za klubom

Bojan Regoje napustio Čelik

S. Mlaćo

Nova teška kriza potresa NK Čelik.

Jutros je i zvanično Upravni odbor tima iz Zenice na čelu sa predsjednik Selvedino Šatorovićem podnio ostavke, a skoro svim igračima iz protekle sezone je istekao ugovor.

Jedan od onih koji sigurno napuštaju Zeničane jeste i iskusni Bojan Regoje koji je na polusezoni stigao na Bilino Polje te opravdao povjerenje čelnika Čelika.

Regoje je upisao 13 nastupa uz dva pogotka, a na kraju sezone i postao slobodan igrač. S obzirom da Zeničani više i nemaju Upravu kluba, nije imao skim pregovarati o eventualnom produženju saradnje.

Kratko je nam je pokazao da će potražiti novi klub, te ni u kojem slučaju ne planira završetak karijeru.

"Planiram još igrati, ukoliko naravno sa nekim klubom pronađem zajednički jezik", kazao je 35-godišnji Regoje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Čelika, Regoje je u svojoj doadašnjoj karijeri nastupao za Slaviju i Olimpik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi