Bolić: Razgovarao sam s Mešom, ima velike ambicije

"Treba mu naša podrška"

Bolić: Razgovarao sam s Mešom, ima velike ambicije

E. Škorić

Nekadašnji napadač bh. reprezentacije, Elvir Bolić, smatra da je Mehmed Baždarević dobro rješenje.

Izvršni odbor NFSBiH danas je imenovao Baždarevića za nasljednika Safeta Sušića.

“Mislim da je to OK. Meša zaslužuje da dobije šansu. Drago mi je zbog njega. Ko god da je došao, treba imati podršku svih nas. Meša to zaslužuje. Nadam se da će posložiti sve stvari i da će nas vratiti tamo gdje nam je mjesto”, kaže Bolić u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:

“Nadam se odlasku na Evropsko prvenstvo, nada se sigurno i Baždarević. Da nije tako, vjerovatno ne bi bio tu. Razgovarao sam s njim, znam da ima velike ambicije. Nije jednostavno, loše smo otvorili kvalifikacije, ali moramo da vjerujemo do kraja”.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.