Bolji kadeti Sarajeva, a juniori Rudara

Startovala Omladinska liga-Centar

Bolji kadeti Sarajeva, a juniori Rudara

U prvom kolu Omladinske lige - Centar, u Kaknju su snage  odmjerili kadeti i juniori Rudara sa odgovarajućim selekcijama Sarajeva.

U prvoj utakmici, kadeti Sarajeva bili su uspješniji i pobijedili pulene Almira Jašarspahića-Pajde sa 2:1.

Utakmica juniorskih ekipa bila je mnogo bolja, borbenija i što je najvažnije učinkovitija. Juniori Rudara golovima Amara Delića, Adisa Goralije i Emira Bajramovića ostvarili su minimalnu, ali potpuno zasluženu pobjedu rezultatom 3:2. Posebno je bio efektan  pogodak Adisa Goralije, koji je sa dvadesetak metara pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa. Pobjedu je osigurao centarfor Emir Bajramović, koji je bio najistaknutiji pojedinac ovog zanimljivog meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije