Bonić: Borac dobro poznajemo, idemo po pozitivan rezultat

Trener NK Vitez za SportSport.ba

Bonić: Borac dobro poznajemo, idemo po pozitivan rezultat

S. Mlaćo

Nakon četiri odigrana kola nogometaši Viteza prikovani su za dno tabele BH Telecom Premijer lige BiH

Naime, Vitežani imaju samo jedan bod, a već za vikend očekuje ih gostovanje banjalučkom Borcu.

I pored teške situacije, trener NK Vitez Ivica Bonić je optimista.

"Respektujemo Borac koji je kvaitetnija ekipa, ali nećemo se predati. Idemo u Banja Luku da ostvarimo pozitivan rezultat. Borac dobro poznajemo, igrali smo generalku prije mjesec dana i mislim čak da mi bolje njih poznajemo nego oni nas", kazao je Bonić za SportSport.ba.

"Neću ponavljati da smo u problemima. Ipak, raduje nas što je pravo nastupa stekao Josip Šantić, dok će nam nedostajati golman Ivan Tirić koji je povrijeđen", jasan je trener Vitežana.

Prelazni rok za NK Vitez nije završen.

"Trebala bi nam se priključiti dva igrača iz Hrvatske, ali ništa još nije konkretno. Tražimo 2-3 igrača do kraja prelaznog roka na pozicijama veznog te napadača", otkrio je Bonić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznajemo, u NK Vitez su bili zainteresovani za dovođenja Dalibora Pandže koji je ipak se odlučio za odlazak u jednog niželigaša iz Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi