Bonić: Drugi jedanaesterac je mislim bio izvan 16 metara

Izjave trenera nakon meča na Pecari

Bonić: Drugi jedanaesterac je mislim bio izvan 16 metara

S. Mlaćo

Široki Brijeg je jučer u okviru 9. kola Premijer lige BiH sa minimalnih 1:0 savladao Vitez (1:0).

 Tim sa Pecare imao je mnogo više od igre tokom cijelog meča, a na kraju slavio pogotkom sa 11 metara.

Nakon utakmice svoje viđenje susreta dali su šefovi struke Goran Sablić i Ivica Bonić.

"Za nas je ovo bila teška utakmica. Treća u ovoj sedmici i znali da smo je poželjno protivnika otvoriti što ranije, ali nakon što nismo iskoristili prvi jedanaesterac uvukla se nervoza. Imali smo još nekoliko šansi, a protivnik je dosta dobro stajao. pobjeda je minimalna i sa te strane sam zadovoljan", kazao je šef struke domaćeg tima Goran Sablić.

Ivica Bonić se dotakao i jedanaesterca koji je odlučio pobjednika, ali čestitao domaćima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi smo imali puno problema i došli smo oslabljeni. Što se tiče igre, mogu biti zadovoljan i pružili smo dostojan otpor Širokom Brijegu. Široki Brijeg je iskoristio svoje šanse, a mislim da je drugi jedanaesterac bio izvan 16 metara. Na kraju možda i zaslužena pobjeda Širokog Brijega, te im ja čestitam", dodao je Bonić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi