Borac bez kapitena napada Podrinje

Veliki hendikep za Banjalučane

Borac bez kapitena napada Podrinje

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici ovog će vikenda u okviru sedmog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Podrinja iz Janje, koja trenutno zauzima drugu poziciju u prvenstvu.

Velikan iz Platonove prije ovog susreta, pratećem Podrinju bježi 18 bodova, te će to biti sjajna prilika da u slučaju trijumfa, Banjalučani povećaju bodovnu razliku koja bi onda iznosila plus 21.

No, do tri boda, banjalučki sastav će morati doći bez kapitena i komandanta zadnje linije Borisa Raspudića, koji meč propušta zbog usavršavanja za B trenersku licencu u Sarajevu.

Ovo će biti veliki hendikep za crveno-plave s obzirom da im nedostaje jedan od ključnih igrača.

Zadnja linija Borca dosta je desetkovana u posljednjih nekoliko kola, s obzirom da pored Raspudića neće biti ni Dujakovića ni Erića koji su zbog povrede okončali sezonu.

Meč između Borca i Podrinja igra se sutra od 19 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti