Borac bez kapitena putuje u Šamac

Raspudić propušta 19. kolo

Borac bez kapitena putuje u Šamac

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici ovog vikenda gostovat će ekipi Borca u Šamcu, a u okviru 19. kola Prve lige Republike Srpske.

Banjalučani se nalaze u sjajnoj formi, te krupnim koracima koračaju ka povratku u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Naredni protivnik crveno-plavima biti će šamački Borac, tim koji trenutno zauzima posljednju poziciju na tabeli te ne bi trebao biti težak izazov za Velikana iz Platonove.

Međutim, u ovom susretu šef struke banjalučkog sastava neće moći da računa na iskusnog defanzivca i kapitena Borisa Raspudića.

Naime, on je tokom derbija sa Rudarom dobio direktan crveni karton u 81. minuti, te zbog toga neće biti od pomoći svojim saigračima u narednom meču.

Ali nije sve tako crno, suspenziju zbog kartona odradili su mladi Vladan Danilović, zatim Ivan Delić i Aleksandar Kondić koji će imati pravo nastupa na pomenutoj utakmici.

Meč između šamačkog i banjalučkog Borca igra se u subotu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi