Borac gostuje posrnuloj Sutjesci

9. kolo Prve lige RS

Borac gostuje posrnuloj Sutjesci

U subotu je na programu svih šest mečeva 9. kola Prve lige RS.

Lider prvenstva, banjalučki Borac, pokušaće da stigne do četvrte uzastopne pobjede, a na tom putu stajaće mu tim Sutjeske, koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojio svega šest bodova i nalazi se na pretposljednjem mjestu.

Crveno-plavi nešto su lošije otvorili prvenstvo, ali su u posljednja tri kola osvojili devet bodova i tako se osamostalili na vrhu tabele. 

Sa druge strane, Sutjeska je najnefikasniji tim u prvih osam kola sa samo tri postignuta gola i nema sumnje da će Fočaci dati sve od sebe kako bi popravili dojam i pobjegli sa dna tabele.

Meč između Sutjeske i Borca na programu je od 15.30 časova u Foči.

Drugoplasirani Rudar Prijedor ovog vikenda ugostiće Slobodu iz Mrkonjić Grada, dok će trećeplasirana Drina u Zvorniku dočekati Zvijezdu 09.

U ostalim mečevima sastaju se:

Podrinje (Janja) - Slavija (Istočno Sarajevo)

Tekstilac (Derventa) - Sloga (Doboj)

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Borac (Šamac) - Kozara (Gradiška)

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi