Borac i Koper odigrali susret bez pobjednika

Ekipa iz Banja Luke na pripremama u Medulinu

Borac i Koper odigrali susret bez pobjednika

A. Beganović

U okviru priprema za drugi dio premijerligaške sezone fudbaleri Borca su odigrali prijateljski susret sa Koperom.

U dosta dobroj fudbalskoj predstavi u kojoj se imalo šta za vidjeti, Borac i Koper su remizirali (2:2).

Susret su mnogo bolje otvorili fudbaleri ekipe iz Slovenije, koji su već u 12. minuti imali prednost od dva gola. Za 1:0 je zabio Štromajer nakon dobre kontre, a za 2:0 je pogodak postigao Albert Riera, nekadašnji igrač Manchester Cityja, Liverpoola i Galatasarayja.

U drugi dijelu fudbaleri bosanskohercegovačkog kluba su bili nešto bolji, pa su na kraju zasluženo stigli do izjednačenja. Mance je u 57. minuti postigao pogodak za 2:1, da bi Predragović majstorski pogodio u 78. minuti za 2:2.

Borac se s priprema vraća u utorak, a u povratku će ekipa iz Banja Luke odigrati prijateljski susret u Zagrebu sa Lokomotivom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Borac su u prvom poluvremenu igrali: Vukliš, Bečelić, Đokić, Prljević, Valentić, Raspudić, Radinović, Maletić, Milosavljev, Jović i Đilas. U drugom dijelu su igrali: Ružić, Ristovski, Vidović, Popović, Komljenović, Redžić, Dujaković, Škorić, Predragović, Marjanović i Mance.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi