Borac i Metalleghe mogu odahnuti

Vremenske neprilike zaobišle Banja Luku

Borac i Metalleghe mogu odahnuti

D. Vejo

Varljivi april koji je sa sobom preko noći donio veliko zahlađenje zahvatio je veći dio Bosne i Hercegovine, ali nije uspio da "prevari" Banja Luku.

Naime, aprilski snijeg koji je iznenadio državu, otkazao je mnogo fudbalskih poslastica kako u Kupu Bosne i Hercegovine, tako i širom prvoligaških i premijerligaških terena.

Za sada, to nije slučaj u Banjaluci, koja uspješno odoljeva sniježnom pokrivaču.

Grad na Vrbasu u proteklih nekoliko dana prošao je sa blagom kišom, što nije napravilo pretjeranih problema na Gradskom stadionu. Naprotiv, isti se nalazi u zavidnom stanju te mečevi domaćeg Borca i Metalleghea ne bi trebali biti pod znakom pitanja za vikend.

Podsjetimo, Velikan iz Platonove će u nedjelju od 18.30 sati ugostiti ekipu Kozare u prvom kolu Lige za prvaka Republike Srpske, dok će Metalleghe u subotu od 17 sati biti domaćin ekipi Mladosti DK okviru petog kola Lige za opstanak prvenstva Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi