Borac i Zvijezda ipak na Gradskom stadionu

Promjena plana

Borac i Zvijezda ipak na Gradskom stadionu

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca četvrti kontrolni meč protiv Zvijezde iz Gradačca, ipak će odigrati na Gradskom stadionu u Banjaluci, a ne u Modriči kako je to do jučer bilo planirano.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je strateg Velikana iz Platonove, Vule Trivunović koji nije krio zadovoljstvo igranja na glavnom terenu.

"Jeste, došlo je do promjene mjesta odigravanja utakmice, pa tako umjesto u Modriči, igrat ćemo na našem glavnom terenu što mi je izuzetno drago. Utakmicu smo zakazali za 14 sati, a na raspolaganju će biti svi igrači. Štoper Nemanja Vejnović vratio se nakon lakše povrede, pa će s toga on biti u kombinaciji za nedjeljnu utakmicu", izjavio je trener crveno-plavih, Vule Trivunović.

Do sada, Borac je sve pripremne mečeve igrao na novoizgrađenom pomoćnom terenu iza sjeverne tribine. U tri test utakmice, Banjalučani su ostvarili isto toliko pobjeda, pogodili 15 puta mrežu protivnika, te primili jedan gol.

Vrijedno pomena jeste i to, da je centarfor Petar Kunić postigao sedam pogodaka, od čega dva hat-tricka dok je desni bek Siniša Dujaković upisao čak pet asistencija, a novajlija Miloš Đorđević tri.

Dvojac Kunić - Dujaković po drugi put u svojoj karijeri obukao je crveno-plavi dres.

Generalna provjera za Borac biti će narednog vikenda, kada gostuju ekipi Kozare u Gradišci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi