Borac kompletan protiv Krupe

Vule Trivunović može odahnuti

Borac kompletan protiv Krupe

D. Vejo

Kada je u pitanju Banja Luka, danas će sve oči biti uprte ka Gradskom stadionu, a gdje se u finalu Kupa Grada sastaju Borac i Krupa.

Praznik fudbala biće danas u gradu na Vrbasu, a iako je radni dan, na tribinama Gradskog stadiona očekuje se dosta publike.

Strateg Krupe Slobodan Starčević saopštio je da u današnji susret ulazi s najjačim sastavom, a isto to može reći i Vule Trivunović s obzirom da mu na raspolaganju stoji štoper Nemanja Vejnović koji je sanirao povredu zadobijenu u prošlom kolu play-offa.

Velikan iz Platonove sada može odahnuti i mirne glave praviti taktiku za današnju utakmicu koja je više od fudbala.

Utakmica između Borca i Krupe igra se danas od 19.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi