Borac najavio rat FSRS: Pokazali su da mrze Banja Luku
FOTO: Nezavisne novine

Predsjednik Borca bez dlake na jeziku

Borac najavio rat FSRS: Pokazali su da mrze Banja Luku

A. Beganović

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke proživljava možda i najteže dane. Nastup banjolučkog kluba u Premijer ligi zbog velikih dugovanja je još uvijek pod znakom pitanja, a čelni čovjek Borca, Draško Ilić, kritikovao je i Fudbalski savez Republike Srpske, koji prema njegovim riječima nije ništa urardio kako bi pomogao Borcu.

"Trebalo je prvi da se oglase kada je počela naša borba za licencu. Oni su ti koji su trebali da imaju sastanke sa vodećim ljudima RS, ali ovako su, po mom mišljenju, pokazali da mrze Banjaluku. Umjesto da pomognu, oni, čini mi se, likuju nad problemima Borca", prenose Nezavisne novine izjavu predsjednika Borca.

Čelni čovjek Borca najavio je i ofanzivu na Fudbalski savez Republike Srpske.

"Nakon što spasimo Borac, izvršit ćemo ofanzivu na Fudbalski savez Republike Srpske kako bi došlo do smjene rukovodstva", istakao je Ilić, koji se još uvijek nada pomoći Vlade Republike Srpske.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadamo se da će nam pomoći jer ovi dugovi dolaze iz prošlosti i ovo rukovodstvo je najmanje krivo za to. Očekujemo podršku kako bismo izašli iz problema. Tražimo rješenje i dok god ima nade, nećemo se predati", za Nezavisne je reko Ilić.

Podsjetimo, Borcu do sutra ima rok da isplati dugovanja bivšim igračima i trenerima koja iznose oko 320.000 KM, a ukoliko to ne ostvari neće igrati u Premijer ligi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti