Borac odnio bodove sa Grbavice

Premijer liga za kadete

Borac odnio bodove sa Grbavice

Kadeti Željezničara poraženi su danas na domaćem terenu od Borca sa 2:1. 

U zaostaloj utakmici 15. kola Premijer lige BiH za kadeti domaći su prvi poveli, ali su na kraju prokockali ranu prednost i izgubili od vršnjaka iz Banjaluke. 

Željezničar je do prednosti stigao nakon deset minuta igre, kada je mrežu Borca zatresao Amar Drina, a prije odlaska na odmor gosti su uspjeli izjednačiti. Rezultat je u 33. minuti poravnao Nikola Turunjanin. 

U nastavku utakmice Borac je uspio doći do preokreta, a pobjedonosni pogodak bio je djelo Stefana Stojičića.

Željezničar je u prvenstvu trenutno peti na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok je Borac na drugom mjestu sa osam više. 

Premijer liga BiH za kadete:

FK Željezničar - FK Borac 1:2 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Željezničar: Muftić, Drina, Duraković, Huskić, Sarajkić, Mujić, Cacan, Ramić, Salanović, Džanko, Musić. Još su igrali Gušo, Beća, Hadžić i Aljić. 

FK Borac: Badić, Živković, Kujunđić, Milojević, Arsić, Amidžić, Latinović, Rogić, Bobić, Turunjanin, Soldat. Još su igrali Stojičić, Vrhovac, Vuković. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi