Borac otputovao na  Zlatibor

Ostaju dvije nedjelje

Borac otputovao na Zlatibor

D. Vejo

Željko Vranješ i njegovi izabranici jutros oko sedem sati krenuli su put Zlatibora, gdje će obaviti drugi ciklus priprema za nadolazeću sezonu Premijer lige BiH, u kojoj Banjalučani ne žele da se zadrže samo turistički.

U autobus, ukrcalo se 27 igrača. A to su Nemanja Trkulja, Asmir Avdukić, Boris Raspudić, Nemanja Janičić, Bojan Puzigaća, Siniša Dujaković, Fedor Predragović, Mahir Karić, Ivica Guberac, Bojan Burazor, Ilija i Vladan Danilović, Petar Kunić, Uroš Mirković, Goran Galešić, Predrag Zekanović, Miloš Kukić, Ivan Delić, Rio Suzuki, Aleksandar Kondić, Boris Jagodić, Aleksandar Radulović, Radovan Perišić, Nemanja Burgić, Mladen Veselinović, Srđan Modić i Branko Ojdanić.

Zbog dodatnih pretraga, ekipi će u petak priključiti Miloš Đorđević, kao 28. igrač.

Velikan iz Platonove, u planu ima da odigra četiri test utakmice. Za prvog protivnika, crveno-plavi će 30. juna imati rumunsku Konkordiju, a zatim će petog jula koplja ukrstiti sa ekipom Budućnosti iz Podgorice, odnosno osmog jula sa Javorom iz Ivanjice. Četvrti rival, još uvijek se traži.

Povratak u Banja Luku, planiran je za deveti jul, a generalka za šest dana kasnije, gdje će protivnik Banjalučanima biti Vitez na Gradskom stadionu.

Premijer liga BiH, starta 22. jula, a banjalučki sastav novu sezonu otvoriće pred svojom publikom, kada im u goste dolazi zenički Čelik.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi