Borac poveo na Grbavici, pa doživio debakl

Sigurna pobjeda juniora Željezničara

Borac poveo na Grbavici, pa doživio debakl

S. Mlaćo

Juniori Željezničara danas su okviru 3. kola Premijer omladinske lige BiH savladali Borac iz Banja Luke sa 5:2, te nastavili sa sjajnim igrama u novoj sezoni.

Na samom početku po kišovitom vremenu vidjeli smo otvoren meč, a gosti prvi dolaze u vodstvo. Nakon kornera mrežu Kršića zatresao je Luka Grahovac. Samo pet minuta kasnije bilo je 1:1.

Šehić se najbolje snalazi pred golom gostiju i vraća stvari na početak. U 41. minuti eurogol Amar Beširevića sa vodstvo Željezničara. Do kraja prvog poluvremena još jedan prelijep pogodak, ovaj put Anesa Demirovića i bilo je jasno da tri boda ostaju na Grbavici.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme Hasanović povisuje na 4:1, a nakon toga Dacić nakon kornera pogađa za 5:1. Gosti do kraja uspjevaju samo postići jedan pogodak i postavljaju konačnih 5:2. Pogodio je rezervista Grahovac.

Omladinska Premijer liga BiH za juniore, 3. kolo:

FK Željezničar - FK Borac 5:2 (3:1)

FK Željezničar: Kršić, Šehić, Beširević, Velić, Nuhanović, Hasanović, Šehić, Demirović, Dacić, Karišik, Dubačkić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Borac: Bajić, Nenad, Vuković, Banović, Grahovac, Jagodić, Burgić, Martić, Kuruzović, Bamburać, Vukobratović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi