Borac predstavio dva nova pojačanja

Burazor i Đorđević stavili paraf na ugovor

Borac predstavio dva nova pojačanja

D. Vejo

Fudbalski klub Borac iz Banja Luke danas je i zvanično predstavio dva nova pojačanja za proljetni dio Prve lige Republike Srpske.

Riječ je o doskorašnjem vezisti prijedorskog Rudara Bojanu Burazoru odnosno bivšem krilnom napadaču Slavije iz Istočnog Sarajeva, Milošu Đorđeviću. 

"Veoma mi je drago što sam stigao u Borac. Hvala šefu stručnog štaba Vuletu Trivunoviću, kao i rukovodstvu kluba koje je izrazilo želju da budem dio ovog kolektiva, te na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću biti od pomoći Borcu kako bi ostvarili cilj, a to je plasman u Premijer ligu BiH", rekao je novajlija crveno-plavih Bojan Burazor.

U redove banjalučkog sastava vratilo se nekoliko novih-starih imena, a prema riječima mladog i perspektivnog veziste, borba za startnih 11 biti će izuzetno jaka.

"Želim da startam kako treba. Da se pokažem u što boljem izdanju. Moja pozicija je zadnji vezni, ali sam po potrebi i krilni napadač, s toga biti će jako teško izboriti se za prvi sastav", zaključuje Burazor.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom sa Banjalučanima, nije krio ni brzonogi Đorđević.

"Došao sam u jedan veliki klub. Hvala ljudima koji su prepoznali moj rad i doveli me u Banja Luku. Ulazak u Premijer ligu neće doći u pitanje. Tamo ne želimo biti prolaznici već ozbiljan konkurent ostalim timovima", izjavio je krilni napadač, Miloš Đorđević.

Bojan Burazor ugovor sa crveno-plavima potpisao je na dvije godine, dok je Đorđević to učinio na tri.

Za vezistu, Borac je Rudaru inkasirao 7.000 KM plus 15% od svake naredne prodaje, dok je Slaviji za Đorđevića uplaćeno 10.000 KM.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi