Borac predstavio tri nova pojačanja

Dosta noviteta na Gradskom stadionu u Banjaluci

Borac predstavio tri nova pojačanja

D. Vejo

Rukovodstvo banjalučkog Borca intenzivno radi na traganju novih imena koja bi bila od pomoći klubu tokom takmičenja u Premijer ligi BiH, a povodom toga danas je klub predstavio tri nova pojačanja.

Uprava Borca smatra da je veliki dio posla kada je u pitanju prelazni rok obavljen, te da je još nekoliko imena ostalo u igri. 

"Nama je prije svega čast i zadovoljstvo što smo postigli dogovor sa imenima kao što je Mahir Karić, Ivica Guberac i Uroš Mirković. To su provjereni igrači, koji posjeduju veliki kvalitet. Uradili smo veliki posao. Prelazni rok obavljamo ciljano i planski. Sportski direktor Jandrić i šef struke Vranješ budnim okom prate dešavanja na fudbalskoj pijaci. Za nas, ovo su velika pojačanja", istakao je član UO FK Borac, Vico Zeljković.

Zadovoljstvo urađenim poslom, nije krio ni sportski direktor crveno-plavih.

"Smatramo da smo pozicije popunili onako kako smo to zamišljali. Nova imena, biće velika pojačanja za nas, jer oni su prije svega bili naša želja. Ovi igrači će nam biti od velike pomoći, kada je u pitanju ostvarenje cilja, a to je biti među prvih šest ekipa", dodaje sportski direktor, Oliver Jandrić.

Angažovanjem Karića, tim iz grada na Vrbasu možda je riješio pitanje koje ih je dugo mučilo, a to je efikasnost u napadu.

"Veliko je zadovoljstvo doći u jedan ogroman klub kao što je Borac. Veoma brzo sam se dogovorio sa ljudima iz kluba oko transfera. U ovom trenutku, mogu da kažem i obećam da ću dati sve od sebe kako bih opravdao očekivanja", izjavio je novi centarfor crveno-plavih, Mahir Karić.

Banjalučki sastav jači je i za slovenačkog defanzivca koji je do prije nekoliko dana nosio dres ruskog Khimkija.

"Borac je ozbiljan klub. Osjećam pozitivnu energiju i pobjednički mentalitet, zbog toga sam došao u Banja Luku. Mnogo sam srećan što sam tu. Jedva čekam da počnemo sa treninzima ali i utakmica. Od danas je Borac moj klub i za njega se gine", jasan je bio novi defanzivac, Ivica Guberac.

Iz gradskog rivala Krupe, stigao je brzonogi i tehnički potkovani krilni napadač.

"O Borcu ne treba trošiti riječi. To je klub sa velikom tradicijom i istorijom. Moje je da svojim zalaganjem i trudom klubu doprinesem željeni rezultat. Želim da kažem da sam veoma ambiciozan. Liga šest, to je ono što nas zanima, ali ni titula nije daleko", zaključuje krilni napadač Banjalučana, Uroš Mirković.

Od dolaska Veselinovića u Borac neće biti ništa, dok su pregovori sa Govedaricom i dalje aktuelni, istakli su iz uprave Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi