Borac protiv Petrovca traži prvi trijumf na pripremama

U sklopu priprema na Zlatiboru

Borac protiv Petrovca traži prvi trijumf na pripremama

D. Vejo

Fudbaleri Borca danas igraju peti prijateljski susret u sklopu priprema na Zlatiboru.

Današnji protivnik Zoranu Dragišiću i njegovim izabranicima je crnogorska ekipa Petrovac, koja se takoder nalazi u Srbiji na pripremama.

Ovo će Velikanu iz Platonove biti peta po redu utakmica u sklopu priprema. Do sada, ostvarili su četiri poraza i jedan remi. Prvo su od ekipe Metalca izgubili 1:0, zatim su bolji od njih bili fudbaleri Mladosti iz Lučana (2:1) dok su protiv Spartaka također pretrpjeli poraz (2:0). U meču koji su odigrali prije nekoliko dana protiv crngorskog Grblja, završio je remijem (0:0).

Crveno-plave danas očekuje susret sa ekipom Petrovca, gdje će tražiti prvi trijumf na pripremama.

Utakmica počinje u 17 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi