Borac sutra putuje na Zlatibor, poznati test  protivnici

Banjalučane očekuje drugi ciklus priprema

Borac sutra putuje na Zlatibor, poznati test protivnici

D. Vejo

Željko Vranješ i njegovi izabranici do početka nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine broje sitno, a da bi se što bolje spremili za izazove koji predstoje, sutra će krenuti put Zlatibora, gdje će odraditi drugi ciklus priprema.

Okupljanje fudbalera i stručnog štaba, trajaće do sedam sati, nakon čega će crveno-plavi krenuti ka Zlatiboru.

Tamo će se zadržati sve do devetog jula, kada je planiran povratak nazad u Banja Luku. Tokom boravka u Srbiji, banjalučki sastav će odigrati četiri kontrolne utakmice, od čega su tri protivnika već poznata.

Riječ je o rumunskoj Konkordiji Kjažni s kojom će snage odmjeriti 27. ili 30. juna, zatim podgoričkoj Budućnosti (peti jul) i Javoru iz Ivanjice, a ovaj meč je zakazan za osmi jul. Četvrti rival, nije poznat iz razloga što Banjalučani još uvijek pregovaraju sa pojedinim timovima.

Generalna proba pred početak elitnog takmičenja planirana je za 15. jul protiv ekipe Viteza na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije