Borac u kadrovskim problemima pred meč sa Krupom

Lokalni derbi

Borac u kadrovskim problemima pred meč sa Krupom

Predstojeće 9. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine donijet će Borcu lokalni derbi sa Krupom. 

Velikan iz Platonove okršaj u Krupi dočekuje kao petoplasirani tim bh. šampionata sa 13 bodova, jednim više od nedjeljnog suparnika, a uoči utakmice u prostorijama FK Borac je održana konferencija za medije. 

Prisutnim novinarima su se obratili pomoćni trener Marko Maksimović i fudbaler Branko Ojdanić. 

"Meč sa Krupom dočekujemo u pobjedničkom raspoloženju nakon trijumfa nad Radnikom u prvenstvu i federalnim drugoligašem Vitezom u Kupu BiH. U nedjelju nas očekuje rival koji ima kontinuitet, kako po pitanju igračkog kadra, tako i na klupi, s obzirom da šef struke Slobodan Starčević tamo radi već četiri godine", kazao je Maksimović, te se osvrnuo na igrački kadar: 

"Imamo velikih problema sa sastavljanjem ekipe, jer su povrede na meču sa Radnikom zadobili Goran Galešić, Mahir Karić i Mladen Veselinović, dok Branko Ojdanić ima sitniju povredu, tako da naš medicinski tim ima pune ruke posla. Ipak, vjerujem da ćemo uspjeti da osposobimo barem neke od ovih igrača za izuzetno važan duel koji nas očekuje." 

Komentar je dao i Branko Ojdanić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u ekipi je vrlo dobra poslije povratka na pobjednički kolosijek, ali su nas uzdrmale povrede od utakmice sa Bijeljincima. Ipak, vjerujem da će sve biti u najboljem redu i da ćemo u što jačem sastavu izaći na teren i osvojiti važne bodove", naveo je Ojdanić. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi