Borac u subotu dočekuje Slobodu iz Mrkonjić Grada

Treća kontrolna utakmica Banjalučana

Borac u subotu dočekuje Slobodu iz Mrkonjić Grada

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca spremaju se i za treći kontrolni meč tokom zimskih priprema za nastavak sezone.

Za narednog protivnika, Banjalučani će imati ekipu Slobode iz Mrkonjić Grada. Ovo će biti direktan okršaj dobro poznatih prvoligaških rivala.

U prva dva kontrolna meča, Vule Trivunović i njegovi izabranici ostvarili su isto toliko pobjeda, sa skorom od čak 10:0.

Prvo su savladali BSK na svom terenu (3:0), a zatim i ekipu Slobode iz Novog Grada (7:0).

U ovom susretu, neće biti Nenada Kise koji je danas napustio redove Banjalučana, dok je štoper Nemanja Vejnović i dalje pod znakom pitanja nakon lakše povrede koju je zadobio tokom jednog od treninga.

Do kraja pripremnog ciklusa, Borac će pored ove utakmice odigrati još dvije, a protivnici će biti ekipa Zvijezde iz Gradačca, dok će generalna provjera biti protiv Kozare iz Gradiške.

Susret između Borca i Slobode zakazan je za subotu sa početkom od 13 sati na pomoćnom terenu iza sjeverne tribine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi