Borče Sredojević kandidat za klupu Kozare?

Rukovodstvo crveno-bijelih ne čeka

Borče Sredojević kandidat za klupu Kozare?

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške od 8. jula će ostati bez šefa struke, s obzirom da će to mjesto napustiti iskusni stručnjak Velimir Stojnić kojem ugovor sa crveno-bijelima važi upravo do već navedenog datuma.

No, čelnici ovog kluba ne čekaju. Navodno, na mjesto novog stratega trebao bi doći Borče Sredojević. Rukovodstvo tima iz grada na Savi obavlja ozbiljne pregovore sa iskusnim stručnjakom, te ukoliko dogovor bude postignut, to će biti ogroman plus za klub s obzirom na to kakvo trenersko znanje on posjeduje.

Naime, pored njega u vezu sa Kozarom odnosno na poziciji stratega, spominje se trenutni pomoćni trener reprezentacije BiH Igor Janković.

I jedan i drugi potencijalni kandidat, dolaze iz Gradiške.

Sredojević je do sada u dva navrata vodio Kozaru, a još je sjedio na klupi Mladosti iz Apatina, trebinjskog Leotara, banjalučkog Borca, Primorja, Zagorja, Domžala, te je bio pomoćni trener A selekcije Bosne i Hercegovine u periodu od 2007. do 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi