Borče Sredojević novi trener Kozare

Treći mandat na klupi Gradiščanaca

Borče Sredojević novi trener Kozare

D. Vejo

Iskusni stručnjak Borče Sredojević po treći će put u svojoj trenerskoj karijeri sjesti na klupu prvoligaša Kozare iz Gradiške.

Čelnici tima iz grada na Savi uspjeli su u svojoj namjeri, a to je da nakon dužih pregovora, Sredojevića angažuju za novog-starog trenera.

On će na klupi crveno-bijelih naslijediti Velimira Stojnića, koji je klub napustio prije nekoliko dana, nakon što mu je istekao ugovor sa istim.

Trenersku rehabilitaciju, Sredojević će imati pred svojim sugrađanima, imajući u vidu da je rođeni Gradiščanac ali i strateg koji je veoma poštovan od domaćih mještana.

Sredojeviću je ovo treći mandat na klupi Kozare, prvi je imao u periodu od 1993. do 1995. godine, dok je drugi bio od 2003. do 2004. godine.

Posljednji trenerski angažman, imao je prošle godine kada je bio kormiral banjalučkog Borca, s kojim nije imao sreće da osigura opstanak u eliti.

Kozara je na kraju sezone 2016/2017 prvenstva Republike Srpske završila kao petoplasirani tim, a sa novim stručnjakom, sigurno da će apetiti porasti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi