Borčeva mladost nagovještava svijetlu budućnost

Danilović kao primjer

Borčeva mladost nagovještava svijetlu budućnost

D. Vejo

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović prije nekoliko dana istakao je, da ozbiljno računa na Borčevu mladost za koju kaže da ima i više nego svjetlu budućnost.

Ta činjenica potvrđena je već minulog vikenda, kada je Tekstilcu u Derventi presudio upravo mladi vezista crveno-plavih Vladan Danilović pogotkom u 55. minuti susreta. Igrač za kojeg mnogi govori da je budući vladar travnatih podloga kako u zemlji tako i regionu, pridobio je simpatije rukovodstva Banjalučana koji imaju puno povjerenje u njega.

"Žuti" kako ga od milja zovu saigrači, je jedan od onih igrači do 21. godine, koji prema pravilniku FS RS mora igrati u timu. 

"Naravno da mi ovaj gol mnogo znači zbog samopouzdanja, ali prije svega zbog ekipe i nova tri boda. Zaista je divan osjećaj kada šutnete, a lopta završi u mreži. Svako ko dobije priliku da zaigra Borcu mora da zna, da je ovo veliki klub, sa isto takvom historijom. Igram dobro, te mislim kako je ovo sezona u kojoj bih se konačno mogao afirmisati, a to treba da iskoristim na pravi način", naglasio je Danilović.

Danilović neće biti u kombinaciji za sastav sa ekipom Rudara u derbiju 18. kola Prve lige Republike Srpske, jer ima problem sa kartonima, pa su s toga u konkurenciji za početnih 11 Filip Kukić, Predrag Zekanović, Ilija Danilović i golman Trkulja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi