Borčeva mladost nagovještava svijetlu budućnost

Danilović kao primjer

Borčeva mladost nagovještava svijetlu budućnost

Piše: D. Vejo
Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović prije nekoliko dana istakao je, da ozbiljno računa na Borčevu mladost za koju kaže da ima i više nego svjetlu budućnost.
Ta činjenica potvrđena je već minulog vikenda, kada je Tekstilcu u Derventi presudio upravo mladi vezista crveno-plavih Vladan Danilović pogotkom u 55. minuti susreta. Igrač za kojeg mnogi govori da je budući vladar travnatih podloga kako u zemlji tako i regionu, pridobio je simpatije rukovodstva Banjalučana koji imaju puno povjerenje u njega.

"Žuti" kako ga od milja zovu saigrači, je jedan od onih igrači do 21. godine, koji prema pravilniku FS RS mora igrati u timu. 

"Naravno da mi ovaj gol mnogo znači zbog samopouzdanja, ali prije svega zbog ekipe i nova tri boda. Zaista je divan osjećaj kada šutnete, a lopta završi u mreži. Svako ko dobije priliku da zaigra Borcu mora da zna, da je ovo veliki klub, sa isto takvom historijom. Igram dobro, te mislim kako je ovo sezona u kojoj bih se konačno mogao afirmisati, a to treba da iskoristim na pravi način", naglasio je Danilović.

Danilović neće biti u kombinaciji za sastav sa ekipom Rudara u derbiju 18. kola Prve lige Republike Srpske, jer ima problem sa kartonima, pa su s toga u konkurenciji za početnih 11 Filip Kukić, Predrag Zekanović, Ilija Danilović i golman Trkulja.

Prva liga RS