Šuterski trening na izabranika Dženana Uščuplića

Bordo momci štimali nišanske sprave i testirali Bandovića

FK Sarajevo u četvrtak će na stadionu Asim Ferhatović Hase sa početkom od 21 sat ugostiti norveški Haugesund u okviru drugog pretkola Evropske lige. 

Izabranici Dženana Uščuplića u duel sa Norvežanima ulaze izuzetno motivisani, a ono što može radovati mladog stručnjaka na klupi bordo tima, jeste zdravstveni bilten ekipe sa Koševa. 

Uščuplić će za duel sa Haugesundom na raspolaganju imati sve igrače izuzev Ognjena Todorovića, koji je povrijedio prst i neće biti spreman ni za revanš. Ono što može radovati Uščuplića jeste povratak Samira Radovca, koji je sinoć trenirao sa ostatkom ekipe. 

Nakon što su izabranici Dženana Uščuplića odradili kondicioni i taktički dio treninga, uslijedio je i šuterski trening. Golmani bordo tima ovaj put bili su nešto uspješniji, što je Dejan Bandović znao "nabiti na nos", ostatku ekipe. 

Ono što sve zaljubljenike u bordo boju može radovati jeste odlična atmosfera među fudbalerima ekipe iz Titove 38/b pred jedan od najvažnijih duela u novoj sezoni. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.