Bordo momci trenirali, Uščuplić bez četvorice protiv Plemića

Pred derbi 26. kola

Bordo momci trenirali, Uščuplić bez četvorice protiv Plemića

Fudbalere Sarajeva u okviru 26. kola BH Telecom Premijer lige očekuje još jedan pravi derbi, a izabranici DženanaUščuplića će u subotu od 17 sati na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović - Hase” ugostiti ekipu Zrinjskog.

Biće to duel trenutnog lidera u domaćem šampionatu i tima koji se trenutno nalazi na četvrtom mjestu, a šef stručnog štaba Bordo kluba za ovaj susret neće moći računati na usluge Samira Radovca. U-21 i juniorski reprezentativac naše zemlje skupio je tri žuta kartona, pa će protiv Plemića odraditi suspenziju.

U sklopu redovnog treninga koji su igrači Sarajeva održali danas na glavnom terenu najvećeg bh. stadiona povrijeđeni dvojac Barić - Alispahić je trenirao po posebnom programu. Na treningu nije bilo ni Darija Purića koji je u duelu sa Slavijom zadobio ozbiljniju povredu koljena. Dobra vijest za stratega kluba s Koševa jeste svakako povratak Gojka Cimirota u tim koji je zbog "žutice" propustio gostovanje kod Slavije.

Svi ostali igrači Sarajeva su danas trenirali maksimalnim intenzitetom, te su apsolutno spremni za meč protiv Zrinjskog, koji će biti sve osim lagan. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.