Bordo momci u Čitluku čekaju utakmicu sezone

Uščuplić vjeruje kako Sarajevo može do finala Kupa BiH

Bordo momci u Čitluku čekaju utakmicu sezone

Fudbalski klub Sarajevo u srijedu će u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa mostarskim Zrinjskim. 

U prvom susretu igranom prije nešto manje od 14 dana na stadionu Asim Ferhatović Hase, Sarajevo i Zrinjski odigrali su utakmicu bez golova. 

Ekipa iz Titove 38/b iza sebe ima turbulentnu sezonu, ali i pored svih dešavanja u bordo klubu, izabranici Dženana Uščuplića imaju priliku da osvoje trofej Kupa BiH.

Ekipa Dženana Uščuplića jutros je otputovala u Čitluk, gdje će biti do susreta sa Zrinjskim, koji je u ovom trenutku meč sezone za ekipu sa Koševa. Sarajevo će u Čitluku odraditi nekoliko treninga, te se u miru spremati za duel koji može spasiti ovu sezonu ekipe iz Titove 38/b. 

"Smatram da smo spremni za revanš. Nakon pobjede protiv Zvijezde, vratili smo se na psihološkom planu. Imali smo period od nekoliko utakmica u kojima nismo uspjeli postići gol, ali smo to u petak prekinuli, čini se, tačno onda kada je bilo i potrebno. Utakmica u Mostaru će biti izjednačena, šanse za obje ekipe su i dalje 50/50. Nadam se da ćemo pristupiti utakmici maksimalno angažovano, te da ćemo iskoristiti prilike, koje ćemo sigurno imati", rekao je Dženan Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.