Bordo tim odradio još jedan trening u Sloveniji

Pripreme u punom jeku

Bordo tim odradio još jedan trening u Sloveniji

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva u Čatežu se pripremaju za nadolazeće evropske utakmice protiv Lecha.

Nakon odrađenog prvog dijela priprema na Jahorini, bordo tim se nalazi u Sloveniji. U odličnim uslovima u Čatežu Dženan Uščuplić sa svojim pomoćnicima radi sa ekipom.

Spremaju se igrači Sarajeva i fizički i psihički za ono što ih slijedi, a to su dvije jako važne utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Lecha iz Poznanja.

Na Koševu vjeruju da je Lech pobjediv, a nakon tih duela, slijedi početak nove sezone Premijer lige, gdje će Sarajevo pokušati da odbrani titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obzirom na stanje u igračkom kadru, imena koja su stigla u klub, Sarajevo je glavni favorit za titulu i tu nema dileme.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.