Bordo tim se izvan Sarajeva sprema za vječiti derbi

Napustili glavni grad

Bordo tim se izvan Sarajeva sprema za vječiti derbi

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva nakon pobjede nad Mladosti (4:2) u sjajnoj atmosferi dočekuju gradski derbi protiv Željezničara.

Husref Musemić je preporodio bordo tim, a armija navijača vjeruje u pobjedu i u nedjeljnom meču koji se igra na Grbavici sa početkom u 13 sati.

Musemić je zajedno sa svojim stručnom štabom donio  odluku da se njegovi izabranici za predstojeći gradski derbi spremaju izvan grada Sarajeva. Danas u jutarnjim satima, fudbaleri, stručni štab i medicinski tim otputovali su u Čitluk, gdje će ekipa boraviti sve do petka, saznaje SportSport.ba.

Tim potezom stručni štab Sarajeva želi obezbijediti potpuni mir svojim fudbalerima, koji protiv Željezničara imaju veliku priliku, da u slučaju pobjede, u potpunosti se vrate u bordo za šampionski naslov iako je Sarajevo imalo jedan izuzetno loš početak sezone. No, zajedno sa Musemićem su pored dobrih rezultata došli i novi koncepti treninga, te ovaj potez odlaska na kratke pripreme i ne treba da čudi. Husref Musemić je poznat po tome što ništa ne prepušta slučaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vječiti derbi je na rasporedu u nedjelju, 26 novembra sa na stadionu Grbavica i igrat će se sa početkom u 13 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi