Bordo tim trenirao u Brežicama

Nastavljaju se pripreme

Bordo tim trenirao u Brežicama

Nakon što su srijedu popodne proveli odmarajući, jutros su fudbaleri Sarajeva nastavili sa treninzima u sklopu priprema za novu sezonu.

Nakon uvodnog dijela priprema na Jahorini, gdje se radilo na fizičkoj pripremi, od prije nekoliko dana ekipa bh. šampiona drugi dio priprema nastavila je u Sloveniji, tačnije u Termama Čatež.

Jutrošnji trening na stadionu u Brežicama, udaljenim nekih pet kilometara od Čateža, bio je brojniji za jednog fudbalera. Naime, pripremama Bordo tima priključio se nekadašnju omladinski reprezentativac Nigerije Sani Emmanuel.

Nigerijski ofanzivac će se u narednih nekoliko dana nastojati dokazati stručnom štabu Bordo tima, te će pokušati izboriti svoj ostanak u klubu sa Koševa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosfera u ekipi je izvrsna, a primjetno je da pridošli fudbaleri rade odlično, te da su se dobro uklopili u novu sredinu. Svi jedva čekaju susret sa Lechom, kojeg respektuju, koji je favorit, ali ne i nepobjediv.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.